Uw Huis laten ontwerpen: Van lege kavel tot kwaliteitsvilla

Bent u in het bezit van een mooie kavel, of hebt u een kavel op het oog? Bent u van plan hier uw droomhuis op te laten bouwen? Dan staat Poortinga Bouw voor u klaar! Wij begeleiden u van een lege kavel tot een geweldige onder architectuur gebouwd huis volgens uw ontwerp. Wij helpen u niet alleen met het huis ontwerpen, maar begeleiden u tijdens het hele proces.

Huis ontwerpen

Het huis ontwerpen laten wij graag over aan één van onze creatieve, ervaren architecten. Aan de hand van onze gesprekken kiezen wij een van onze architecten, die qua huis ontwerpen het beste bij uw wensen aansluit. Deze architect zal uw idee omzetten in een prachtig geschetst bouwontwerp. Hij zal een (droom)huis ontwerpen dat helemaal volgens uw wensen is.

Wij hebben de expertise in huis om vrijblijvend al uw woonwensen feilloos te vertalen naar een getekende schets.

Laat door Poortinga Bouw uw droom huis ontwerpen. Velen gingen u voor!

Ontwerpen van uw Luxe villa: Het proces

Wilt u in de toekomst uw droom villa laten bouwen? Een comfortabele kwaliteitsvilla als in een droom? Poortinga Bouw helpt u bij het hele proces: de bouw, het ontwerp luxe villa, maar indien gewenst ook door het adviseren en ondersteunen bij de aankoop van een kavel. Zo kunnen wij vanaf de eerste minuut van het proces ingeschakeld worden. Tijdens het hele proces hebt u te maken met één contactpersoon.

Ontwerp luxe villa
Het ontwerp luxe villa dat op tafel verschijnt zal helemaal volgens uw wensen zijn. Droomt u van een villa met een rieten dak en een flinke garage? Of hebt u liever een klassiek landhuis met dakterras? Wat uw dromen en eisen ook zijn, ze staan centraal bij hetgeen we maken: uw ontwerp luxe villa. Geen enkel huis is hetzelfde; ieder ontwerp is uniek omdat u uniek bent. Onze architecten zijn creatief, bevlogen en realistisch. Laat het hele bouwproces, van de aankoop van een kavel via het ontwerp luxe villa tot en met de daadwerkelijke realisering, met een gerust hart aan Poortinga Bouw over!

Poortinga Bouw staat voor solide, snel en secuur. Wij zetten uw droom om in daden!

Bouwen met Poortinga is leuk en gemakkelijk. Wij verzorgen het ontwerp van uw eigen woning en realiseren de bouw van uw huis. In het traject wordt u persoonlijk begeleid.
"Samen realiseren wij uw droomhuis"
Poortinga begeleidt het gehele bouwproces van bouwtekening tot oplevering en bouwt door een groot deel van Nederland waarbij gebruik gemaakt wordt van vakmensen met jarenlange bouwervaring. Poortinga verzorgt de benodigde vergunningen en de bouwbegeleiding tot en met de oplevering van uw woning. Tijdens het hele proces zal onze architect persoonlijk aandacht besteden aan uw bouwplan, zodat uw droomhuis werkelijkheid wordt.

Als bouwbegeleider tussen opdrachtgever, architect en (onder)aannemer anticiperen wij op de vraag van de klant. De bouwbegeleiders van Poortinga werken vanuit een gedegen technische achtergrond, aangevuld met flexibiliteit, creativiteit en persoonlijke betrokkenheid.

Regio: Landelijk Regio: Landelijk

  • Rinse Poortinga
  • Jacob Rinse Poortinga
  • Pieter Albert Poortinga
Van het ontwerp van uw eigen huis tot en met de bouw van uw woning wordt u dus uitstekend begeleid. U heeft in elke fase vaste contactpersonen. Wederzijdse betrokkenheid, dáár houden wij van. Zo wordt uw droomhuis uw nieuwe woning!
 

Contact

Poortinga Bouw en ontwikkeling b.v.
Naarden - Franeker


Bezoekadres Franeker:
Anna Maria van Schurmansingel 41
8801 JR Franeker

Post adres:
Postbus 93
8800 AB Franeker

Bezoekadres Naarden:
Rubberstraat 9
1411 AL Naarden

 

POORTINGA BOUW

Anna Maria van Schurmansingel 41
8801 JR Franeker

: 0517-392625

© 2021 Poortinga Bouw | WMMEDiA