Duurzaam bouwen met het oog op de toekomst

Het ontwerp van uw eigen huis is de basis van uw woonplezier. Uiteindelijk is het de bouwkwaliteit waardoor u jarenlang plezier heeft van uw keuze voor Poortinga. Poortinga stelt niet alleen eisen omtrent de kwaliteit, maar ook eisen op het gebied van Duurzaam Bouwen. Daarom leggen wij u graag uit, wat wij verstaan onder duurzaam bouwen.

Bij duurzaam bouwen worden materialen gebruikt die voor u en het milieu niet schadelijk zijn. Deze bouwmaterialen zijn gemaakt van grondstoffen die in de natuur worden geproduceerd, waardoor uitputting van de aarde wordt voorkomen. Duurzaam bouwen staat voor het behoud van een natuurlijke, gezonde en veilige leefomgeving.

Wij bouwen uw huis ook in een ander opzicht duurzaam. Zo houden wij alvast rekening met mogelijke uitbreidingen of wijzigingen in de toekomst. De speelkamer die ooit misschien werkkamer wordt, of de bijkeuken die later als badkamer wordt ingericht. Duurzaam bouwen is een kwestie van vooruitzien. Natuurlijk ontwerpen en bouwen wij ook duurzaam vanuit milieu- en energieoogpunt. Zo kiezen wij voor energiebesparende materialen en installaties. Dat is goed voor het milieu en het levert u een maandelijkse besparing op.

 

Contact

Poortinga Bouw en ontwikkeling b.v.
Naarden - Franeker


Bezoekadres Franeker:
Anna Maria van Schurmansingel 41
8801 JR Franeker

Post adres:
Postbus 93
8800 AB Franeker

Bezoekadres Naarden:
Rubberstraat 9
1411 AL Naarden

 

POORTINGA BOUW

Anna Maria van Schurmansingel 41
8801 JR Franeker

: 0517-392625

© 2021 Poortinga Bouw | WMMEDiA