Links

Woningbouw
KeukenVision - Ontdek de stijl, Proef de smaak, Ervaar de visie! Vindt de keuken van uw dromen bij KeukenVision. Keukenadvies op basis van vertrouwen. Wij kunnen met trots zeggen dat 98% van de keukens die door KeukenVision worden geplaatst, bij oplevering direct kook klaar zijn. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden in de showrooms door Nederland, Dordrecht, Naaldwijk en Bunnik. Voor meer informatie www.keukenvision.nl

Kelder onder je huis
Een kelder onder je huis geeft je woning veel extra m3, die voor verschillende doeleinde gebruikt kunnen worden. Vaak wordt een kelder gebruikt als extra opslag ruimte, maar denk ook eens aan een extra kamer, hierbij dient er wel daglicht naar binnen te komen en hier zijn prima oplossingen voor de vinden. Ook kan je de kelder ombouwen tot thuis bioscoop en/of biljart kamer.

Er zijn diverse bedrijven die kant en klare prefab kelders aanbieden die vaak in enkele uren geplaatst kunnen worden. Voor prefab kelders hebben wij goede ervaringen met Sterkbeton.

Beurs over bouwkavels, bouwen, wonen en inrichten
Voor iedereen met bouw-, verbouw- of inrichtingsplannen is een bezoek aan de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten een échte aanrader. Het (ver)bouwen van een eigen huis vergt veel voorbereiding en uitzoekwerk en is daardoor een tijdrovende aangelegenheid. Eigen huis (Ver)bouwen + inrichten: www.eigenhuisverbouwen.nl

Magazine Kavel & Huis
Het magazine Kavel & Huis ® informeert vijf keer per jaar iedereen die op zoek is naar of al in het bezit is van een bouwkavel over allerlei aspecten rondom het laten bouwen van het eigen vrijstaande huis. Woningen, architecten en ontwerpers, bouwmaterialen, woonaccessoires en nog veel meer komen in elk nummer uitgebreid aan de orde. Full Color, met veel inspirerende fotografie!
Voor meer informatie: www.eigenhuisbouwen.nl

Magazine Alles Over Huisbouwen & Renovatie
Realistisch dromen met Alles Over Huisbouwen & Renovatie. " De droom van veel mensen is het bouwen van een eigen huis. Over elk aspect van het huis wordt goed nagedacht en alle persoonlijke wensen en eisen worden er in uitgewerkt. Tijdens de bouw van een eigen huis ontstaat er een persoonlijke band want het zien groeien van uw eigen huis is en blijft bijzonder. Eerst de bouw, dan het inrichten en uiteindelijk het wonen. Een ultiem moment in uw leven!"
Voor meer informatie: www.allesover-huisbouwen.nl

Traditionele bouw, eigen huis bouwen, huisbouwen
Traditioneel bouwen staat voor exclusiviteit. Deze ambachtelijke manier van bouwen is arbeidsintensief en daarmee gelijk de duurste methode. Maar tevens de meest flexibele vorm van huizen bouwen die van hip tot modern compleet op de bouwplaats wordt gemaakt.

Het resultaat van traditionele bouw is dus altijd uniek. Alle elementen van de woning worden op de bouwplaats gestapeld én bevestigd en kunnen tot op de millimeter nauwkeurig op maat worden gemaakt. Bovendien is het een avontuurlijke manier van bouwen: het hele proces kan van begin tot eind op de bouwplaats worden gevolgd. Van het aanbrengen van het fundament tot het laatste laagje verf. De ambachtelijke wijze van traditionele bouw is terug te vinden in het leger vaklieden dat betrokken is, zoals grondwerkers, metselaars, betonwerkers, ijzervlechters, timmerlui, dakdekkers, loodgieters, schilders, stukadoors, tegelzetters, vloerenleggers, elektriciens en verwarmingsmonteurs.

Traditioneel verwijst ook naar het gebruik van duurzame bouwmaterialen als hardhout, baksteen en beton én naar de toepassing van traditionele technieken. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van gemetselde binnenspouwbladen en binnenmuren. De vaklieden ofwel onderaannemers vragen om een goede hoofdaannemer en/of uitvoerder met een strakke planning. Alle reden om met een ervaren bouwbedrijf of architect in zee te gaan.

UW vloer - vloeren
Een vloer is letterlijk de basis van het interieur. In functioneel en esthetisch opzicht een belangrijke aanwinst. Alle reden om bij de aanschaf niet over één nacht ijs te gaan, maar een weloverwogen keuze te maken, die past bij de ruimte en de bewoners. Op deze internetsite vindt u praktische informatie over alle soorten harde en zachte vloeren.

Kijk voor meer informatie op: www.uw-vloer.nl UW haard - open haarden kachels en schouwen
De openhaard is vaak de centrale vuurplaats in huis, een knappende openhaard of warme kachel? Steeds meer mensen kiezen voor een openhaard of kachel naast het comfort van centrale verwarming. Houtgestookt, gasgestookt of elektrisch. Binnen of buiten. Wie zich gaat oriënteren ontdekt dat er ontzettend veel te kiezen valt. Op deze internetsite vindt u praktische informatie over alle onderwerpen die bij de installatie van een sfeervuur komen kijken:

Kijk voor meer informatie op: www.uw-haard.nl
 • Accessoires
 • Afvoerloze haarden
 • Buitenhaarden
 • CV Haarden
 • Elektrische haarden
 • Gasgestookte kachels
 • Houtgestookte openhaarden
 • Houtgestookte kachels
 • Pelletkachels
 • Schouwen
 • Speksteenkachels
 • Het Grote Openhaarden Boek

Landelijke keukens: BLOG
Bekijk hier een BLOG over landelijke keukens.

UW badkamer - badkamers
Als er één ruimte in huis aan een inhaalslag bezig is, dan is het de badkamer. Steeds meer vierkante badkamer meters worden er voor vrijgemaakt. En terecht. Want met een paar extra voorzieningen verandert de thuisbadkamer in een heuse home spa. Op deze internetsite vindt u praktische informatie over de bouwstenen die samen een maatwerk badkamer vormen:

Kijk voor meer informatie over badkamer op: www.uw-badkamer.nl UW tuin - tuinen
Bij de aanleg van een tuin komt een hoop kijken. Waar komt wat en hoe leggen we het aan. UW-tuin.nl help u met de inspiratie voor uw tuin. Op deze internetsite vindt u praktische informatie over de aanleg van een tuin, gereedschap, serre, zwembaden, tuinhuizen, schuttingen, sauna's, spabaden etc.

Kijk voor meer informatie op: www.uw-tuin.nl
 

Contact

Poortinga Bouw en ontwikkeling b.v.
Naarden - Franeker


Bezoekadres Franeker:
Anna Maria van Schurmansingel 41
8801 JR Franeker

Post adres:
Postbus 93
8800 AB Franeker

Bezoekadres Naarden:
Rubberstraat 9
1411 AL Naarden

 

POORTINGA BOUW

Anna Maria van Schurmansingel 41
8801 JR Franeker

: 0517-392625

© 2021 Poortinga Bouw | WMMEDiA