Ontwerpen en bouwen

Onze architecten
Onze architecten zien het als een uitdaging om binnen het door u gestelde budget een woning naar uw wensen te ontwerpen. Samen met de architect worden de karakteristieke eigenschappen van uw woning doorgenomen. Uw wensen met betrekking tot de afwerking van uw woning zijn doorslaggevend in het ontwerp. Hierdoor maken wij niet alleen een mooie woning, maar vooral een woning die bij u past. Vandaar dat wij met recht kunnen zeggen dat geen enkele door Poortinga gebouwde woning gelijk aan een ander is. Wij bouwen elke woning onder architectuur en staan garant voor een nette afwerking en een zeer laag energieverbruik.

Architectenbureau Ir. J.J.Bosma is sinds 2006 gevestigd te Sneek. In 1993 is de heer Ir. J.J. Bosma gestart met een eigen architectenbureau met als specialisme het ontwerpen van vrijstaande woningen. Verder houdt hij zich bezig met utiliteitsbouw, verbouw, 3d-visualisatie en meubelontwerp.

Dorenbos Architekten is sinds 2009 gevestigd in Gytsjerk. De werkzaamheden zijn divers en elke opdracht wordt als uniek ervaren. Binnen het budget streeft Dorenbos Architekten naar het hoogst haalbare waarbij de technische en organisatorische kant niet uit het oog verloren wordt. De wensen van de opdrachtgever en de locatie zijn het vertrekpunt van het ontwerp. Luisteren naar en het begrijpen van de gebruiker om het ontwerp haar eigen identiteit te geven. Elkaar verrijken met ideeën en in samenspel komen tot een eindproduct welke zowel functioneel als ruimtelijk en esthetisch zijn plaats vindt.

L.W. de Bos bouwkundig teken- en adviesbureau is een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor creatief ontwerpen en het vakkundig uitwerken van uw plan. Door jarenlange ervaring bij zowel architectenbureaus als aannemers, heeft hij alle kennis in huis om uw droomhuis te ontwerpen. L.W. de Bos bouwkundig teken- en adviesbureau is gevestigd in De Knipe, vlakbij Heerenveen.

Kroneman Interieurs werkt samen met Poortinga Bouw om uw woonwensen binnenshuis optimaal te laten aansluiten bij de rest van de realisatie. Wij hanteren een vast tarief per ruimte zonder extra kosten. Wij ontwerpen interieurs waarin mensen zich thuis voelen. Door het interieurontwerp al tijdens de werkvoorbereiding mee te nemen in de planning, hoeven er later geen concessies gedaan te worden. Onze interieurs zijn tijdloos, licht trendgevoelig en toch modern met een eigentijds karakter.

Kijk op www.kronemaninterieurs.nl voor meer informatie of vraag een vrijblijvend gesprek aan.Studio Deep Blue architectural concepts and building strategies
Paul van Dijk
BEE, M.Arch
gevestigd in Amsterdam
www.studiodeepblue.nl

 

Contact

Poortinga Bouw en ontwikkeling b.v.
Naarden - Franeker


Bezoekadres Franeker:
Anna Maria van Schurmansingel 41
8801 JR Franeker

Post adres:
Postbus 93
8800 AB Franeker

Bezoekadres Naarden:
Rubberstraat 9
1411 AL Naarden

 

POORTINGA BOUW

Anna Maria van Schurmansingel 41
8801 JR Franeker

: 0517-392625

© 2021 Poortinga Bouw | WMMEDiA